Flota auto TOP Rent a Car

Pentru rezervari si tarife ne gasiti pe:

Inchirieri masini in Cluj-Napoca

Aveti nevoie sa inchiriati o masina si nu stiti la cine sa apelati? Din multitudinea de oferte nu stiti care dintre ele va poate oferi servicii de inchirieri auto Cluj ieftine? Daca va doriti masini de inchiriat ieftine si servicii de calitate suntem aici pentru a va ajuta. TOP Rent a Car Cluj.

Preturile noastre sunt accesibile, iar serviciile sunt oferite pentru a satisface preferintele dumneavoastra. Parcul de masini de inchiriat dispune de o gama variata de modele menita sa satisfaca toate gusturile.

Daca doriti sa va planificati o vacanta sau sunteti contra timp si aveti nevoie imediata de o masina inchiriata, TOP Rent a Car Cluj va sta la dispozitie. Sunati la telefon: +40-730-511-820 si vom face tot posibilul sa va servim tinand cont de nevoile dumneavoastra.

De ce sa alegi TOP Rent a Car?

Pentru ca flota noastra de masini de inchiriat este una dintre cele mai diversificate din Cluj Napoca, si se compune din masini noi si sigure, cu un kilometraj mic, masini cu cutie de viteze automata, dar si masini de lux.

Cele mai multe dintre masinile noastre de inchiriat sunt marcile cele mai importante, cum ar fi Dacia, VW, BMW, Audi, Ford si Mercedes.

Masinile sunt dotate corespunzator fiecarui anotimp dar si cu GPS-uri si scaune pentru copii. Avem trei tipuri de scaune pentru a asigura siguranta si confortul copiilor, fiecare dintre aceste scaune este adaptat pentru diferite inaltimi si varste.

Care este planul tau de vacanta?

Call Now Button